Noua reclamă Coca-Cola îți arată ce ai de învățat de la câinele tău [VIDEO]

, 11 Mai, 17:46

Cei de la Coca-Cola nu se pot lăuda cu cele mai sănătoase băuturi, dar cu siguranță au un loc fruntaș în ceea ce privește materialele publicitare. 

Compania nu ne dă lecții despre trăitul sănătos, dar încă de la celebrele reclame de Crăciun reușește să ne emoționeze, astfel încât, chiar dacă ești un fitness guru, nu ai cum să o urăști. Ideea pe care mizează cei de la Coca-Cola este prietenia și unitatea între oameni, dar iată că a reușit să iasă din acest tipar cu noua reclamă numită simplu Man and Dog.

E o animație concepută similar producțiilor clasice Disney, ceea ce nu are cum să nu îți trezească nostalgie. Arată contrastul dintre un câine energic, pentru care chiar și o simplă ieșire în parc e o aventură și stăpânul morocănos, care nu mai este capabil să se bucure de lucrurile simple.

Dincolo de scopul comercial, reclama îți va face ziua mai frumoasă și te va face să îți dorești să îți scoți câinele la o plimbare sau, pur și simplu, să îl îmbrățișezi. Desigur, finalul este unul fericit, bărbatul învățându-și lecția despre arta de a te bucura de tot ce te înconjoară de la simpaticul patruped. Totul ține de perspectivă, iar fericirea este o alegere.

 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail