Noi informații în legătură cu Windows 10: Cum vor arăta aplicațiile Mail și Calendar

Noi informații în legătură cu Windows 10: Cum vor arăta aplicațiile Mail și Calendar

Pe internet au apărut recent noi imagini în care ne sunt prezentate mai pe larg noile aplicații Mail și Calendar de pe viitorul Windows 10.

Cei de la Microsoft au prezentat în urmă cu ceva vreme noile aplicații pentru mail și pentru calendar care urmează a fi implementate pe Windows 10. Deși probabil gigantul din Redmond va publica în cel mai scurt timp noi informații oficiale în legătură cu acestea, utilizatorii nu au vrut să aștepte și astfel au apărut cele mai noi leak-uri pe internet. De la început, se poate observa design-ul atrăgător implementat de cei de la Microsoft, care nu au ignorat nici funcționalitatea și compatibilitatea cu alte aplicații.

După cum scriu cei de la The Verge, acestea se mișcă foarte rapid și sunt ușor de utilizat. Microsoft se pare că a implementat noi gesturi prin care pot fi efectuate diverse acțiuni legate de mail-urile primite. Mai multe conturi pot fi create, iar aplicația de mail poate fi sincronizată și cu Gmail.

Aplicația de calendar suportă Google Calendar și are un design similar celor din pachetul Office. Aceasta nu este integrată direct cu aplicația pentru Mail, cea din urmă având un mesaj care pornește calendarul. Microsoft a împlinit recent 40 de ani, iar dacă este să ne luăm după vorbele lui Bill Gates, compania va avea un viitor strălucit. Windows 10 ar putea pune bazele acelui viitor.

windows 10 4

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: