13 oct. 2015 | 18:19

NOD32 Antivirus 9 și Eset Smart Security 9, lansate oficial

ACTUALITATE
NOD32 Antivirus 9 și Eset Smart Security 9, lansate oficial

NOD 32 9 și Smart Security 9, cele mai noi elemente de software de la Eset, au fost lansate oficial.

Cel mai nou software de Eset a fost lansat în mod oficial și oferă compatibilitate cu Windows 10, pe lângă câteva alte feature-uri interesante. Pe lângă tehnologiile pe care le cunoașteți din versiunile precedente,  ESET Smart Security 9 oferă un nou modul de Protecție Plăți & Online Banking. Acesta securizează browserul favorit al utilizatorului pentru a se asigura că toate tranzacțiile financiare derulate online sunt procesate în condiții de maximă siguranță, iar  în cazul site-urilor de online banking, funcția este activată în mod automat.

“Produsele ESET sunt proiectate cu o abordare multi-strat, protejând utilizatorii în fața tuturort tipurilor de amenințări, pe diferite niveluri anti-malware. Vedem o creștere constantă în ceea ce privește numărul codurilor malware ce vizează informații și operațiuni financiar- bancare și, deși avem deja implementate tehnologii pentru a le bloca, am conceput o nouă caracteristică ce îmbunătățește experiența clienților noștri și le securizează activitățile lor online în care tranzacționează bani, la un nivel cu totul diferit”, a declarat Palo Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Înainte de lansare, produsele au fost testate în variantă beta de utilizatori, iar compania susține că a avut parte de feedback foarte bun. Așa cum era de așteptat, scopul companiei este de a furniza un grad sporit de securitate clienților, fără a consuma prea multe resurse, încetinind astfel sistemul. Cei interesați pot găsi pe site-ul celor de la Eset mai multe informații.