28 aug. 2015 | 17:57

Nexus 5 (2015) apare într-o nouă imagine: ce aduce în plus față de modelul precedent

ACTUALITATE
Nexus 5 (2015) apare într-o nouă imagine: ce aduce în plus față de modelul precedent

Noul Nexus 5 pe care îl vor introduce coreenii de la LG vine cu două îmbunătățiri importante față de modelul precedent.

Pentru nou generație de dispozitive Nexus, este deja cunoscut faptul că cei de la Google vor apela la doi producători, care vor produce două modele diferite. În timp ce unul dintre acestea va fi produs de LG (companie care se află deja la al treilea Nexus), celălalt va fi lăsat în grija chinezilor de la Huawei. Imagini cu ambele modele au apărut în trecut pe internet, însă până la lansarea acestora mai este de așteptat, iar LG pare a avea planuri importante.

Nexus 5 OnLeaks

Astfel, compania pregătește un nou Nexus 5, care va veni beneficia de câteva elemente noi. După cum se vede în imaginea furnizată de @OnLeaks, lângă ecranul de 5,2 inci (predecesorul său avea 4,95), noul Nexus 5 va beneficia de un senzor pentru detectarea amprentelor pe spate și de o cameră mai mare. Aceasta din urmă este și motivul pentru care terminalul prezintă o protuberanță pe spate. După cum scrie Phonearena, în dreptul acesteia, grosimea noului Nexus va fi de aproximativ 9,8 milimetri, iar în rest, nu va depăși 8 milimetri.

Lista de specificații ar putea include, pe lângă noul senzor de 13 megapixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 808 și 3GB RAM. De asemenea, terminalul va rula Android 6.0 Marshmallow.