NEC LaVie Hybrid Zero, un laptop aproape imposibil de subțire și de ușor

NEC LaVie Hybrid Zero, un laptop aproape imposibil de subțire și de ușor

Deşi sunt şanse infime să puteţi achiziţiona un astfel de sistem , NEC LaVie Hybrid Zero este o creaţie aproape miraculoasă prin dimensiuni şi greutate.

Noul NEC LaVie Hybrid Zero reprezintă cea mai recentă materializare a conceptului de cel mai uşor şi cel mai subţire sistem portabil. Deşi acesta este trendul întregii pieţe, de a alerga după superlative absolute, cei de la joacă în complet altă ligă odată cu lansarea noului lor ultrabook cu nume pretenţios.

Ignorând complet faptul că cei de la Apple la un moment dat reinventau roata prin lansarea MacBook Air, este din ce în ce mai evident că jucătorii importanţi din acest domeniu apar de unde nu te aştepţi. Faptul că NEC LaVie Hybrid Zero nici măcar nu vă invită să faceţi un compromis de performanţă poate fi perceput ca un bonus binemeritat, după ce aţi făcut o investiţie generoasă într-un notebook.

Subţirelul din imaginile alăturate este construit în jurul celor mai noi procesoare Intel Core de generaţia a cincea, Broadwell. Are doar 1,7 centimetri grosime în cel mai gros punct al său, dar partea frapantă este greutatea de 771 de grame. În contextul în care acesta este un sistem portabil cu diagonala de 13,3 inci, respectiva valoare este aproape absurdă.

Apropo de display, într-o variantă a aceluiaşi sistem de 925 grame, acesta poate fi rabatat la 360 de grade. În un funcţie de buget, poate fi un touchscreen Full HD sau WQHD. Cu alte cuvinte, creaţia de mai jos funcţionează la fel de bine ca tabletă sau laptop. Puterea de procesare este asigurată din combinaţia dintre un Intel Core i5-5200U sau Intel Core i7-5500U şi 4 sau 8GB RAM.

Momentan nu avem avem un preţ pentru aceste creaţii, dar ştim că varianta mai uşoară vă va asigura o autonomie de 6 ore, în timp ce modelul un pic mai greu va face saltul până la 11,5 ore.

NEC LaVie Hybrid Zero 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: