MWC 2015 – Brățara inteligentă care le ajută pe femei în zilele sensibile

MWC 2015 - Brățara inteligentă care le ajută pe femei în zilele sensibile

Încă ne aflăm la MWC 2015, în Barcelona, și am găsit un gadget interesant, ieftin și util pentru femei. Este vorba de o brățară inteligentă cu o funcție inedită. 

Anul acesta în special, pe lângă tablete și smartphone-uri, participanții la MWC au putut admira și o serie de fitness trackere și smartwatch-uri interesante.

Totuși, spre deosebire de gadgeturile marilor companii, brățara inteligentă produsă de SK Telekom este un dispozitiv low-end, foarte ieftin, dar care s-ar putea dovedi foarte practic, în special pentru femei.

Poartă numele de Smart Band și are un design foarte subtil. La prima vedere nici nu ai zice că te uiți la un dispozitiv electronic, ci la un accesoriu vestimentar. Brățara este foarte ușoară și foarte comodă pe încheietură.

Are un afișaj format dintr-o serie de LED-uri, afișează ora, pașii făcuți și monitorizează orele dormite Dispune de o aplicație specială pentru smartphone-uri și mai ai are o funcție interesantă.

Brățara m-a atras pentru că pe broșura de prezentare scria ”menstrual cycle management”. Curios, am întrebat la ghișeu ce înseamnă asta mai exact.

Am aflat că Smart Band, cu ajutorul aplicației sale, le ajută pe femei să-și contorizeze mai bine perioadele sensibile și le anunță din timp când se apropie de ciclu, pentru a se odihni mai mult și pentru a avea mai multă grijă de organism.

Brățara se va lansa în martie în Coreea de Sud după care va ajunge și în alte țări, la un preț de numai 69 de dolari.

11020380_866161043422637_1068106141_n (1)