Microsoft speră să renunți la Google Translate și să folosești această aplicație

, 08 Aug, 12:57

Aplicațiile de traducere nu sunt cele mai precise, dar se pot dovedi foarte utile atunci când vizitați o țară străină a cărei limbă nu o cunoașteți. Cel mai cunoscut exemplu este Google Translate, dar Microsoft nu are de gând să rămână în urmă.

De ceva timp, Microsoft are o nouă strategie: toate aplicațiile create de companie ajung, mai devreme și mai târziu pe telefoanele cu Android și iOS.

Asta este cazul și cu Microsoft Translate, aplicație care tocmai a ajuns în magazinele de aplicații ale ecosistemelor menționate mai sus.

Programul este unul de bază, fără prea multe giumbușlucuri: pur și simplu scrii sau rostești o frază sau un cuvânt și alegi în ce limbă vrei să fie traduse. Poți salva căutările și le poți accesa când nu ai acces la Internet, în cazul în care vrei să îți faci o listă cu lucruri de bază, cum ar fi comandarea mâncărurilor într-un restaurant, sau formulele de salut.

Aplicația este disponibilă și în versiuni mai mici, pentru Apple Watch sau ceasurile cu Android Wear, fiind foarte ușor să traduci diverse lucruri fără să scoți telefonul din buzunar.

Microsoft Translator recunoaște peste 50 de limbi, printre care și limba română, și o puteți descărca de aici (Android) și aici (iOS).

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail