Microsoft promite lansări importante pe 6 octombrie

Microsoft promite lansări importante pe 6 octombrie

În câteva săptămâni vom avea parte de cea mai importantă conferinţă Microsoft din a doua jumătate a anului, cu lansări de hardware şi software.

În ultimele luni au apărut tot mai multe speculaţii legate de produse noi ale celor de la Microsoft. În continuare există întrebări legate de lansarea Windows 10 for Mobile şi disponibilitatea unei noi versiuni de Microsoft Surface. Noile telefoane de top Microsoft Lumia sunt de asemenea vehiculate.

Din fericire, cei de la Microsoft tocmai au trimis invitaţii către diverse publicaţii online pentru a anunţa o conferinţă ce ar urma să aibă loc pe 6 octombrie în Statele Unite. În mod evident, nu au fost oferite detalii legate de noutăţile ce urmează să fie prezentate la eveniment, dar putem fără probleme să ne aruncăm la câteva speculaţii.

Primele pe listă sunt două noi smartphone-uri, Lumia 950 şi Lumia 950 XL ce vor ajunge pe piaţă până la finele anului cu Windows 10 Mobile. O tabletă Microsoft Surface Pro 4 cu Windows 10 şi cele mai noi procesoare Intel Core i, eventual şi un Thunderbolt 3, este de asemenea probabilă. Pentru a fi înfăţişat ca un concurent serios pentru iPad Pro, noul Surface Pro 4 are mari şanse să fie mai subţire, mai uşor şi cu un display un pic mai mare. Nu a reprezentat neapărat un succes de piaţă internaţional, dar o versiune actualizată de Microsoft Band are toate şansele să atragă fanii gadgeturilor purtabile.

Se spera că multe dintre aceste produse vor fi dezvăluite la IFA, la începutul acestei luni la Berlin, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Oficialii gigantului din Redmond au considerat probabil că o conferinţă dedicată va atrage mai mulţi jurnalişti şi o expunere globală sporită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: