28 feb. 2015 | 18:00

Microsoft decide să ofere gratuit Fable Legends pe Xbox One şi Windows 10 [VIDEO]

ACTUALITATE
Microsoft decide să ofere gratuit Fable Legends pe Xbox One şi Windows 10 [VIDEO]

Similar cu jocurile mult mai simple de la ora actuală, Fable Legends va fi disponibil în mod free-to-play pentru PC şi consolă.

Cei de la Microsoft Studios au luat o decizie foarte interesantă legată de preţul următorului . Aparent, noul joc de aventură ce ar urma să fie lansat în câteva luni va fi disponibil exclusiv în mod free-to-play.

Fable Legends va putea fi jucat fără plata unei sume de bani de toţi utilizatorii de şi de abonaţii la Xbox Live Gold care deţin un Xbox One. Nu vor lipsi din păcate microtranzacţiile sau achiziţiile in-app, dar se pare că acestea vor permite doar investiţiile în elemente nu foarte importante pentru povestea jocului. Cei de la Microsoft au promis printr-un document oficial că veţi putea încheia aventura din joc fără să cheltuiţi bani reali, dacă veţi opta pentru această cale. Toate quest-urile şi misiunile vor fi gratuite, la fel şi orice alte particularităţi ce ţin de gameplay.

Microsoft a mai încercat şi în trecut să vă facă să investiţi bani reali, prin achiziţii in-app în jocurile de Xbox pre-achiziţionate. Happy Wars şi Project Spark sunt doar două astfel de titluri care nu au adus foarte mulţi bani în visteria gigantului din Redmond. Forza Horizon şi Forza Horizon 2 au fost un pic mai eficiente în a vă motiva să investiţi în DLC-uri. Până la această oră însă, Fable este cea mai importantă franciză din portofoliul gigantului care o ia pe calea free-to-play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele