Marshall lansează un telefon care te va face să uiți că există un iPod nou

Marshall, compania cunoscută pentru echipamente audio de calitate, are de gând să intre pe piața smartphone-urilor cu un telefon ale cărui specificații contează prea puțin.

Frumusețea din imaginile de mai sus se numește Marshall London și va ajunge pe piață pe 21 august. Este un telefon cu totul original, diferit de orice alt smartphone pe care l-ați mai văzut.

Este construit special pentru cei care pun preț mare pe muzica lor, dar și pe cei care vor să-și împartă muzica cu alte persoane. Telefonul are un design inedit, care ne aduce aminte de amplificatoarele Marshall, un buton special pentru lansarea aplicațiilor de muzică și o rotiță de volum. Da, o rotiță cu suflet în locul butoanelor digitale lipsite de viață.

În partea de sus are două sloturi pentru căști, pentru persoanele care vor să le arate prietenilor ce melodie incredibilă au găsit, dar care nu vor să se oprească din ascultat pentru a face asta. Are și două difuzoare stereo, plasate frontal.

După cum spuneam mai sus, specificațiile contează prea puțin, având în vedere că este un dispozitiv ”statement”, dar le menționăm oricum: display-ul de 4,7 inch are rezoluție HD, memoria RAM este de 2GB, camera foto este 8MP, iar spațiul de stocare este de 16GB. Bateria este foarte mare având în vedere dimensiunea ecranului, având 2,500 mAh și există și un slot pentru carduri microSD, pentru cei cu colecții muzicale vaste.

Prețul nu este mic, dar nici exagerat de mare. Marshall London va costa aproximativ 600 de dolari și rulează Android.

Citește și: