Mario recreat în 2015 este un joc pe care să ți-l dorești [VIDEO]

Mario este unul dintre jocurile devenite legendă și a debutat în urmă cu peste 20 de ani. Cum ar arăta însă dacă ar fi refăcut în prezent folosind cele mai bune unelte? Din fericire, cineva și l-a imaginat așa.

Mario a debutat în 1981 drept personaj în jocul Donkey Kong. Pe atunci se numea Jumpman și mai aveau să treacă doi ani până la primul joc cu numele Mario în titlu: Mario Bros. din 1983. Apoi, un pas important a fost la mijlocul anilor ’90, când a debutat Mario în 3D prin jocul Super Mario 64.

Acum, designerul Aryoksini l-a recreat pe Mario folosind Unreal Engine 4 ducându-l în castele de poveste sau bucătării moderne complet utilate. Instalatorul nu face decât să se deplaseze, să arate cât de bine s-ar adapta în această lume și ar putea fi baza pentru un nou joc din serie. Ce vezi în videoclipul de mai jos a fost creat de la zero, folosind diverse obiecte disponibile în motorul Unreal 4.

Seria Mario este cea mai populară franciză a Nintendo. Unele personaje de la Mario (Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser, Dr. Mario) au apărut și în seria de jocuri Super Smash Bros., alături de alte personaje cunoscute de la Nintendo. Mario a apărut în jocuri video de aproape orice gen, mai puțin de strategie.

Mario este creat drept un instalator italian, scund și supraponderal, cu păr șaten și mustață neagră, iar locuința sa este în Mushroom Kingdom. El este îmbrăcat cu un tricou roșu și o salopetă albastră și poartă o șapcă cu inițiala M. Șapca a apărut dintr-o necesitate. În anii ’80, grafica pe computer nu era atât de bună și designerii nu au reușit să-i facă părul să respecte regulile fizicii atunci când personajul cade. Au acoperit totul cu o șapcă.

10:57 28.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video