Lucrurile banale pe care le fac supereroii în timpul liber

, 29 Iul, 11:33

În cazul în care te întrebai ce fac supereroii tăi preferați atunci când nu salvează lumea, artistul francez Grég Guillemin a decis să îți satisfacă această curiozitate.

Acesta a creat o serie numită The Secret Life of Heroes, care se pare că va deveni, în viitorul apropiat, o carte. Ilustrațiile au fost făcute în stilul post-pop up, care ne amintește de Andy Warhol. Așadar, acum știi că atunci când nu fac lucruri uimitoare și nu salvează vieți, eroii au vieți la fel de plictisitoare precum ale oamenilor de rând și ocupații pe măsură.

„Acum doi ani, am început colecția numită Secret Life of Heroes, imaginându-mi personajele preferate în activitățile domestice, nu atât de extraordinare precum cele pe care noi le cunoaștem. Apoi, am extins ideea incluzând și alte elemente și am început și seria Pop Icons, în care am introdus simboluri, branduri și personaje celebre în situații amuzante”, a spus artistul.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail