Logitech MX Master, un mouse pentru cei care folosesc mai multe dispozitive simultan

Logitech MX Master, un mouse pentru cei care folosesc mai multe dispozitive simultan

Logitech anunță lansarea mouse-ului Logitech MX Master, destinat utilizatorilor care lucrează pe mai multe ecrane, dispozitive şi sisteme de operare, se arată într-un comunicat remis Playtech.

“Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia şi viteza fiind atuurile lui principale,” a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech. “Opţiunile de navigare numeroase şi funcţiile avansate îl recomandă ca cel mai bun mouse pe care Logitech l-a realizat vreodată.”

Cel mai nou mouse din gama care include modele precum Logitech MX Revolution şi Logitech Performance MX, MX Master Wireless Mouse este creat pentru confort, control total şi viteză. Forma mouse-ului menţine mâna şi încheietura într-o poziţie naturală, făcând posibilă o experienţă plăcută atunci când foloseşti butoanele şi rotiţele de scroll.

Mouse-ul dispune de un scroll adaptabil la viteză care îţi permite să schimbi automat setările modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cât şi de o rotiţă pentru degetul mare pentru scrolling side-to-side şi schimbări de pagini. Conectează-te la computerul Windows sau Mac prin receiver-ul Logitech Unifying sau tehnologia Bluetooth Smart, şi poţi cupla mouse-ul Logitech MX Master cu până la trei dispozitive, putând astfel lucra pe desktop, laptop sau tabletă. Cu o singură apăsare a butonului Logitech Easy-Switch, poţi schimba între dispozitive. Pentru o eficienţă mai mare, un buton special poate fi personalizat pentru a replica gesturile pe computerele Mac.

Cu ajutorul software-ului Logitech Options poţi personaliza butoanele şi acţiunie în funcţie de nevoile tale. Iar Logitech Darkfield Laser oferă un tracking superior pe orice suoprafaţă, chiar şi pe sticlă sau pe suprafeţe foarte lucioase.

Mouse-ul Logitech MX Master dispune de o baterie reîncărcabilă a cărei autonomie este de 40 de zile în urma unei încărcări complete. Un indicator te va atenţiona atunci când bateria se consumă. Patru minute de încărcare îţi oferă o zi de utilizare. De asemenea, poţi folosi mouse-ul în timp ce acesta se încarcă.

Logitech MX Master Wireless Mouse va fi disponibil din luna aprilie 2015 la un preţ recomandat de 99,99 Euro. Mai multe informaţii se găsesc pe www.logitech.com/mxmaster.

Citește și: