Logitech K400 Plus e o tastatură pentru sufrageria ta

Logitech K400 Plus e o tastatură pentru sufrageria ta

Logitech a lansat Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus, o tastatură cu care poţi controla conţinutul de pe computer direct pe TV.

K400 Plus funcţionează la o distanţă de până la 10 metri şi dispune de un touchpad integrat, ce facilitează accesarea filmelor, showurilor TV şi a muzicii pe PC de pe canapea.

“Living-ul este un spaţiu unde dorim să ne relaxăm, să ne distrăm şi să comunicăm cu prietenii şi familia”, a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech. “Logitech Wireless Keyboard K400 Plus face mai uşoară conexiunea PC-ului la TV şi căutarea de conţinut pe Internet.

Având la bază populara tastatură Logitech Wireless Touch K400, tastatura K400 Plus dispune de un touchpad integrat cu cursor de control ajustabil, o soluţie compactă all-in-one (tastatură şi mouse). Tastele de shortcut oferă acces rapid la volum şi navigarea prin meniu, iar tastele-săgeată intuitive ajută la accesarea rapidă a divertismentului digital.

Conceput pentru living-urile moderne într-un gri neutru, Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus dispune de un design subţire care-o face uşor de depozitat, în timp ce laturile rotunjite sunt extrem de confortabile. Bateriile preinstalate, cu o autonomie de 18 luni, oferă ore întregi de divertisment fără întrerupere.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus va fi disponibilă din luna iulie la un preţ de 44,99 Euro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: