LinkedIn cumpără cel mai important site pentru educația voastră: Lynda.com

LinkedIn cumpără cel mai important site pentru educația voastră: Lynda.com

În încercarea de a vă pregăti mai bine pentru viitorul vostru loc de muncă, cei de la au cumpărat serviciul de cursuri online Lynda.com.

În timp ce Facebook reuşeşte să fie subiectul unor noi ştiri aproape în fiecare zi, cei de la LinkedIn fac o treabă foarte bună în a evita lumina reflectoarelor. Este adevărat că reuşeşte să fie percepută în continuare ca fiind pentru profesionişti, dar, în acelaşi timp, LinkedIn nu a suferit schimbări majore în ultimii ani.

Încercând să se orienteze într-o nouă direcţie cu întregul portofoliu de funcţii pus la dispoziţia utilizatorilor săi, LinkedIn a achiziţionat contra sumei de 1,5 miliarde de dolari pe cei de la Lynda.com. Acesta din urmă cuprinde cea mai mare bază de date online cu tutoriale şi cursuri detaliate pe o plajă foarte mare de subiecte. În total, prin plata unui abonament, aveţi acces la peste 3.500 de cursuri pe subiecte ce variază de la web design până la limbaj nonverbal pentru oamenii care conduc companii.

Prin acelaşi comunicat prin care au anunţat investiţia semnificativă, oficialii LinkedIn au ţinut să insiste pe legătura nescrisă dintre cea mai bună sursă de cursuri şi unealta perfectă pentru găsirea unui nou loc de muncă. Din punctul lor de vedere, de acum, nu trebuie decât să ,,aflaţi ce aptitudini sunt necesare pentru înscrierea la un job într-un oraş dorit, iar apoi responsabilizaţi-vă să faceţi un curs acreditat pentru dobândirea acelor talente.”

Momentan nu au fost făcute publice foarte multe detalii despre modul direct în care vor fi influenţate operaţiunile zilnice ale LinkedIn de ,,cea mai mare investiţie” din istoria reţelei sociale. Aceste aspecte urmează să fie făcute publice în următoare perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI