„Nervosul“ Liam Nesson pierde la Clash of Clans, dar produce o reclamă foarte bună [VIDEO]

„Nervosul“ Liam Nesson pierde la Clash of Clans, dar produce o reclamă foarte bună [VIDEO]

Că îți place sau nu jocul Clash of Clans o să-ți placă reclama pentru acesta. În ea apare Liam Nesson, care pierde în fața altui jucător și e suficient să dezlănțuie Răzbunarea.

Popularitatea lui Liam Nesson a crescut enorm după lansarea filmului „Taken“, iar producătorii jocului Clash of Clans s-au gândit să-i introducă celebrul discurs din film într-o reclamă pe care au lansat-o la Super Bowl. AngryNesson52, numele sub care Liam Nesson se joacă Clash of Clans, pierde în fața altui jucător.

De la acest punct încolo e vorba doar de Nesson și discursul său războinic din „Taken“, jurând că o să se răzbune, o să îl caute pe celălalt jucător și o să-și înapoi tot aurul pierdut. E însă întrerupt în tot discursul său de vânzătorul unei cafenele.

Clash of Clans e un joc de tip freemium produs de compania Supercell din Helsinki, Finlanda. Este disponibil pentru App Store și Play Store, dacă vrei să vezi cât de greu e jocul la care Liam Nesson a putut fi învins. Jocul a fost lansat în august 2012 pentru iOS și abia în septembrie 2013 a ajuns pe Android în Canada și Finlanda. Din octombrie 2013 e disponibil internațional.

Citește și: