LG a lansat primul all-in-one cu display curbat

LG a lansat primul all-in-one cu display curbat

Deşi cei de la Apple au fost foarte eficienţi în a implementa inovaţii semnificative în seria lor de iMac-uri, LG a lansat primul all-in-one cu ecran curbat.

În momentul în care astfel de panouri au început să fie oferite în tandem cu , este evident că nu vor mai dispărea. Chiar dacă nu au reprezentat un succes major în momentul în care au fost introduse pe piaţă anul trecut sub formă de televizoare cu dimensiuni generoase, 2015 va reprezenta anul în care display-urile curbate s-ar putea să facă valuri printre utilizatorii de PC-uri. Nu de alta, dar sub formă de TV, un astfel de panou limitează unghiul de vizibilitate al celor care nu sunt poziţionaţi în faţa ecranului. În acelaşi timp, când acelaşi tip de display este conectat la un desktop sau laptop oferă utilizatorului o experienţă imersivă, permiţându-i acestuia să fie învăluit de proiectele la care lucrează.

Pornind de la premisa detaliată mai sus, cei de la LG au făcut zilele trecute o lansare foarte importantă. Este vorba de primul all-in-one din lume care, pe lângă faptul că se ascunde în spatele unui monitor curbat, panoul folosit are şi un raport de aspect . Dacă nu era evident din imaginea de mai sus, un astfel de gadget pe biroul vostru va reprezenta modul ideal pentru a trezi invidia prietenilor sau a colegilor de muncă.

Numele său complet este LG 29V950 şi-l percep ca fiind foarte impozant. Deşi sud coreeni nu au insistat foarte mult pe detaliile hardware al configuraţiei sale, este evident că accentul în acest caz particular s-a pus pe design. La interior, ca de fiecare dată, dotările de care veţi profita vor fi proporţionale cu bugetul pe care v-aţi propus să-l investiţi. Important este că punctul de start al întregii ecuaţii va fi un procesor Intel Core de generaţia a cincea. Pe lângă liniile minimaliste, merită avută în vedere diagonala generoasă de 29 de inci. Trecând însă peste această valoare, datorită standului metalic foarte compact, nu ar trebui să aveţi probleme în a-l integra în orice spaţiu.

La capitolul funcţii speciale de care vor putea profita utilizatorii noului LG 29V950 intră HomeDrive. Acesta este un nou serviciu al celor de la LG care va rula nativ pe all-in-one şi vă va permite să vă accesaţi datele de pe computer de oriunde folosind un smartphone sau un alt sistem.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: