LG confirmă lansarea în 2015 a unui iMac cu display 8K

LG confirmă lansarea în 2015 a unui iMac cu display 8K

Într-o perioadă în care cei de la Apple sunt foarte eficienţi în a ascunde detalii referitoare la viitoarele lansări, colaboratori precum LG se pare că îi dau de gol.

Foarte multe dintre produsele Apple folosesc panouri realizate de LG. Din acest motiv, este foarte probabil ca sud coreenii să ştie din timp ce proiecte are gigantul din Cupertino. Cu toate acestea, nimeni nu se aştepta ca o companie atât de importantă să facă publice din greşeală planurile de viitor ale companiei lui Tim Cook. Din păcate, exact asta s-a întâmplat zilele trecute.

Totul a pornit de la un articol publicat de curând de LG Display. În respectivul material era detaliat un display impresionant 8K cu o rezoluţie nativă de 7680 x 4320 pixeli. ,,A devenit evident că Japonia plănuieşte lansare unei transmisiuni de test 8K SHV şi că la scurt timp după va restructura serviciul Ultra HD. Apple a anunţat de asemenea că va lansa un iMac 8K cu un display de o super înaltă rezoluţie până la finele acestui an.”  Deşi acel articol nu a luat pe nimeni prin surprindere, partea imprevizibilă a fost includerea în text a menţiunii că va fi folosit într-un 8K ce ar urma să fie lansat de Apple în 2015.

În mod evident, Apple nu a anunţat niciodată un iMac de 8K şi cu siguranţă nu a făcut vreo menţiune pe marginea lansărilor ce ar putea să aibă loc până la finele acestui an. Pe de o parte, este posibil ca cei de la LG să se fi înşelat şi de fapt să nu existe nici un astfel de produs. Pe de altă parte însă, având în vedere că anul trecut compania americană a lansat un , sunt toate şansele să avem parte de un upgrade de rezoluţie. Rămâne doar să vedem dacă upgrade-ul se va produce în 2015 sau 2016.

Citește și:
Etichete: