Launchere pentru Android: Cum să ai telefon nou fără să cheltui bani

Launchere pentru Android: Cum să ai telefon nou fără să cheltui bani

Poți trăi experiența unui nou telefon fără a face o achiziție. Desigur, dacă folosești unul dintre cele mai frumoase launchere pentru Android din selecția noastră, faci din fiecare utilizare a telefonului o experiență nouă.

Spre deosebire de iOS și Windows Phone, Android îți permite să schimbi interfața sistemului de operare fără prea mare efort. Poți folosi ceea ce se numesc launchere, adică o aplicație care vine peste interfața obișnuită și care intermediază accesul tău la funcțiile și aplicațiile de pe telefon. Am ales doar patru dintre cele care pot schimba aspectul telefonului tău.

O să observi poate că din listă lipsesc Apus, Aviate sau Z de la Nokia. Ei bine, acestea sunt cunoscute și oferă mai mult decât o schimbare a aspectului, Z Launcher având un algoritm care calculează ierarhizarea aplicațiilor în funcție de cum le folosești. Acestea sunt disponibile în Play Store aici, aici, respectiv aici, iar mai jos este lista noastră cu cele care vor îmbunătăți rapid aspectul interfeței de care poate te-ai plictisit.

Launchere pentru Android pe care să le încerci

Nova Launcher se află deja la a treia versiune. Launcherul Nova oferă experiența autentică Android, cu mai multe optimizări. Versiunea suportă Google Now și permite controlul vocal al dispozitivului, fie el tabletă sau telefon. Cu ajutorul funcției subgrid layout-ul general al sistemului de operare se schimbă, putând să punem aplicații la jumătatea grilei standard. Pe un ecran pot apărea 4 widgeturi, iar dock-ul din partea inferioară a ecranului poate fi modificat și pot fi pot fi puse mai multe ferestre. Ele vor fi accesibile printr-un simplu scroll. Nova Launcher se găsește gratuit în magazinul cu aplicații al Google. Varianta completă a aplicației costă 13 lei în Play Store.

nova launcher

Themer este mai mult un selector de teme decât un laucher pentru Android, dar va îmbunătăți aspectul dispozitivului. Îți permite să alegi una dintre cele peste 400 de teme gratuite, iar lista este actualizată săptămânal. Cu un minim de cunoștințe de Photoshop, îți poți construi propria temă, iar interfața telefonul tău va fi unică. Themer este disponibil gratuit aici.

Themer

Next Launcher este complet diferit de celelalte launchere. Next Launcher surprinde cu animațiile 3D și promite să nu îți consume bateria de la telefon. Mai mult de atât, îți oferă posibilitatea de-ți personaliza meniul până la cele mai mici detalii. Pictogramele si widget-urile pot avea ce mărire, culoare și plasare vrei tu, pot pluti efectiv pe ecran, iar pe fundal te vei putea bucura de imagini 3D reale. Acest launcher e disponibil în Play Store.

next launcher

Go Launcher EX, cel mai descărcat launcher din Play Store, păstrează interfața originală Android, dar pe lângă aceasta are o mulțime de efecte 3D, widget-uri și peste 10.000 de teme gratuite. Dacă vrei varianta cu plată, aceasta îți pune la dispoziție câteva efecte noi și suport pentru gesturi și, de asemenea, scapi și de reclamele din aplicație. Ai acest launcher aici.

go launcher ex

Autor: Diana Bone

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: