Laptop Cooling Bar este soluția portabilă pentru a-ți răci laptopul rapid și eficient

Laptop Cooling Bar este soluția portabilă pentru a-ți răci laptopul rapid și eficient

Standurile de răcire a laptopurilor sunt de multe ori o corvoadă pentru oricine care are un laptop cu valențe de radiator electric. Pentru a rezolva problemele cu transportarea acestor veritabile ”elicoptere de poală”, firma IPPINKA a dezvoltat Laptop Cooling Bar, care este un băț de metal care îți poate răci laptopul la fel de bine ca un stand de răcire clasic.

Laptopurile sunt absolut omniprezente. Oricine are în casă un laptop și îl folosește fie pentru școală, servici, vizionat filme, jocuri, orice. Totuși, nu multe sunt laptopurile care se pot menține reci pentru o lungă durată de timp. Problemele cu laptopurile care se încing în poala ta au fost remediate parțial de apariția standurilor de răcire care îți răcoresc mașinăria cu ajutorul unor ventilatoare.

Deși sunt relativ eficiente, standurile de răcire îți transformă laptopul dintr-o mașinărie extrem de mobilă, într-un semi-desktop ce are nevoie de două sau trei ventilatoare sub el ca să funcționeze cât de cât eficient. Când vine vorba de portabilitate, nici nu se pune problema să-ți cari standul de răcire după tine. Pe lângă faptul că arată penibil, ocupă și un loc extra în ghiozdanul în care oricum cari laptopul.

Laptop Cooling Bar este însă, exact ceea ce numele sugerează, un cilindru sau băț din aluminiu care nu doar că se zgârie greu, dar acționează și ca un radiator static, ținând fundul laptopului ridicat, ajutând să scoată aerul încălzit afară și atrăgând aerul rece în interior. Din cauza formei poate fi manevrat cu extremă ușurință oriunde ai merge cu laptopul, și poate încape lejer în orice ghiozdan.

Cei interesați pot cumpăra bățul pe site-ul oficial IPPINKA. Un design identic îl are și Just Mobile Aluminum Bar pentru 30 de dolari, deci ne putem aștepta ca și Laptop Cooling Bar să coste cam tot atât.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: