La ce s-au uitat românii pe YouTube în 2015: cele mai populare video-uri

La ce s-au uitat românii pe YouTube în 2015: cele mai populare video-uri

Era și timpul pentru o retrospectivă a celor mai vizionate filmulețe de pe YouTube în 2015. Satiră, animații, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizării diverselor video-uri, cel puțin în România.

Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube în România anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc acest ingredient, în diferite rețete: de la muzică și satiră (Noaptea Târziu) și animație (Robotzi de la Creative Monkeyz), până la vlog-urile lui Mihai Zmenta sau episoade de comedie ale grupului Vacanța Mare.

 

Reprezentativă pentru 2015 este și zona de „gaming”, cu două intrări în acest top: un video cu momente spectaculoase din jocul Grand Theft Auto 5 și un „play-through” a unui joc devenit popular în România, PixWords. De asemenea, dintre vloggeri, s-a mai remarcat și Tequila.

În ceea ce privește muzica, primele două locuri sunt ocupate de „Cum ne noi” (Carla’s Dreams feat. Delia) și „Da, mamă” (Delia). În top, pe lângă „Nu pune la suflet” (Ruby feat. What’s Up), „Până vara viitoare” (Jo feat. Randi), s-au regăsit și „Lean On” (Major Lazer & DJ Snake), precum și „See you again” (Wiz Khalifa).

 

Citește și: