Kisha, umbrela inteligentă pe care nu poți să o uiți acasă într-o zi ploioasă

Tuturor ni s-a întâmplat cel puțin odată să lăsăm umbrela acasă, din greșeală, când norii de pe cer prevesteau ploi torențiale. Acum nu va mai trebui să te rogi să nu te uzi înainte să ajungi la destinație, pentru că nu vei mai uita niciodată umbrela când va fi nevoie de ea.

Umbrela Kisha este dovada că ne îndreptăm către un viitor în care absolut toate obiectele vor fi conectate fie la smartphone, fie direct la internet. Gadgetul în cauză se ”leagă” de telefonul inteligent printr-o conexiune Bluetooth și, cu ajutorul unei aplicații, te poate scăpa de un duș rece.

Kisha te poate avertiza, printr-o notificare, dacă te-ai îndepărat prea tare de ea. De exemplu, dacă mergi într-o cafenea și pleci fără să-ți iei umbrela de la masă, vei ști imediat dacă ai uitat-o.

Mai mult, aplicația de care pomeneam mai sus îți oferă prognoza meteo pe ziua curentă și îți spune și care sunt șansele să plouă, sfătuindu-te dacă trebuie sau nu îți iei umbrela cu tine.

Pentru a nu te sâcâi cu notificări inutile, vei putea seta o serie de locuri în care Kisha să nu ”țipe” după tine: acasă, sau la birou, de exemplu.

Iar, gadgetul nu numai că este inteligent, este și foarte rezistent. Umbrela este rezistentă la vânt, așa că nu se va întoarce niciodată în caz de furtună, și folosește materiale rezistente la rugină.

Prețul ei este de 230 de lei și are o garanție de trei ani de zile.

14:12 20.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video