Islamiștii răspund atacului Anonymous într-un mod înfricoșător

Islamiștii răspund atacului Anonymous într-un mod înfricoșător

Ieri scriam că cei de la Anonymous continuă războiul împotriva ISIS, dar nu prin metode convenționale. Hacktiviștii au declarat „Trolling Day” drept o zi în care tot internetul e invitat să ironizeze ISIS.

Un lucru e clar: dincolo de războiul fizic, care întotdeauna se soldează cu victime inocente, există și unul digital. Din păcate, se pare că cei de la Anonymous nu dețin controlul într-o măsură atât de mare cât ne-ar plăcea să credem. Islamic Cyber Army (ICA), partener al ISIS, a ripostat într-un mod înfricoșător: publicând fotografii și informații despre mulți oficiali de rang înalt al armatelor franceze și americane. Vorbim despre informații sensibile, precum nume complete, adrese, numere de telefon și mailuri personale.

Informatii

Oricum, ICA i-a numit pe cei de la Anonymous „idioți” pentru că au declarat război Statului Islamic. Teroriștii susțin că au acces la bazele de date ale 700 de oficiali ai armatelor. Printre informațiile publicate, totuși, nu se regăsesc chiar cele mai înalte ranguri, dar se află cel puțin un locotenent francez, câțiva colonei, precum și un ofițer american, potrivit Ubergizmo.

US CENTCOM Twitter

Citește și: