iPhone 6S și iPhone 6S Plus au spart toate recordurile de vânzări

iPhone 6S și iPhone 6S Plus au spart toate recordurile de vânzări

iPhone 6S și 6S Plus abia ajuns în magazine, dar deja au început să spargă recorduri. Cu toate că nu s-au format cozi atât de mari ca în anii anteriori, se pare că Apple va avea parte de un succes enorm cu noile sale telefoane. 

Anul trecut, iPhone 6 și iPhone 6 Plus a reușit să se vândă în 10 milioane de exemplare în numai trei zile după lansare. Anul acesta, numărul terminalelor vândute a crescut la 13 milioane pe aceeași perioadă de timp.

Cum s-a întâmplat acest lucru?

Cu siguranță, atenția pozitivă din partea presei pe acest subiect a ajutat, dar trebuie luat în considerare și faptul că vorbim despre dispozitive ”S”, iar mulți dintre consumatori preferă să aștepte dispozitivele cu totul noi ce vor fi lansate anul viitor.

Secretul constă în lansarea simultană pe piața din China. Apple a început abia anul trecut să comercializeze oficial smartphone-uri în China, o piață imensă.

Piața din China este a doua ca mărime pentru gigantul american, după SUA. Trebuie amintit faptul că iPhone 6S și 6S Plus au ajuns abia în 12 țări, dar începând cu data de 9 octombrie vor ajungeîn 40 de alte state. Până la finalul anului, smartphone-urile vor putea fi cumpărate de consumatorii din 130 de țări.

La noi, oficial, iPhone 6S și iPhone 6S Plus vvor putea fi cumpărate abia la finalul lunii octombrie.

Citește și: