iPad Pro, un nou gadget marca Apple imposibil de reparat

iPad Pro, un nou gadget marca Apple imposibil de reparat

Cei de la iFixit ne-au aratătat din nou zilele trecute cât de pricepută este compania Apple la realizarea de produse imposibil de reparat fără ajutor specializat.

Nu au trecut decât câteva săptămâni de când noul iPad Pro a ajuns pe piață. Pentru că existat însă o discrepanță de câteva săptămâni din momentul în care tablete a putut fi achiziționat împreună cu accesoriile oficiale, abia acum au putut pune mâna pe tastatura Smart Keyboard cei de la iFixit.

Înainte de dezasamblarea acestei tasturi, merită să aveți în vedere un lucru. La 170 de dolari preț de raft, aceasta este detașat cea mai scumpă tastatură de iPad și una din cele mai scumpe tastaturi create vreodată la modul general. Multe tastaturi mecanice de gaming, cu o combinație de electronică și switch-uri mecanice foarte complexe sunt semnificativ mai ieftine decât atât.

Partea tristă este că cei de la iFixit, pentru ușurința la reparare, i-au dat nota 0 dintr-un maxim de 10. Dacă nu era evident, această valoare simbolică este menită să ilustreze imposibilitatea de a fi reparată. De asemenea, 0 este cea mai mică notă pe care o pot da cei de la iFixit într-un astfel de scenariu, având în vedere că după începere produsului de dezasamblare, este imposibil de asamblat înapoi. Practic, în momentul în care ați apropiat o șurubelniță sau orice alt instrument ascuțit de un Apple Smart Keyboard, sunt șanse foarte mari ca utilitatea respectivului produs să devină 0. ,,Deși este foarte durabilă, tastatura este imposibil de desfăcut fără a fi distrusă, asta înseamnă că nici o componentă internă nu poate fi înlocuită fără distrugerea completă a dispozitivului.

În orice caz, momentan, aceasta este una dintre puținele tastaturi pe care le puteți achiziționa pentru un iPad Pro, iar raportat la prețul de achiziție al acestuia, aproape că nici nu este absurdă respectiva valoare financiară.
Un nou gadget marca Apple imposibil de reparat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: