Internetul a luat-o razna încercând să rezolve acest puzzle de pe Facebook

Internetul a luat-o razna încercând să rezolve acest puzzle de pe Facebook

Crăciunul a venit și tot Internetul e plin cu imagini și clipuri video ce au ca tematică sărbătorile de iarnă. Dintre toate, însă, imaginea în care trebuie să găsești un urs panda într-o mulțime de oameni de zăpadă a făcut cea mai mare vâlvă pe Facebook.

Imaginea desenatorului ungar Gergely Dudas provoacă publicul să găsească un urs panda într-o mulțime de oameni de zăpadă. Fiind asemănătoare cu puzzle-ul ”Where’s Waldo”, spectatorul trebuie să găsească ursul buclucaș printre mai mulți oameni de zăpadă unde culorile predominante sunt, așa cum v-ați închipui, alb și negru.

Dacă la început veți crede că e ușor, dificultatea acestui puzzle este remarcabil de mare, însă cei mai abil dintre voi ar putea găsi ursul panda în câteva minute, sau, poate chiar secunde.

Momentan, poza cu oamenii de zăpadă a fost share-uită pe Facebook de 170.000 de ori, are 63.000 de like-uri și 36.000 de comentarii de când a fost postată prima oară pe 16 decembrie.

There’s a panda amongst them!Can you find it?

Posted by Dudolf on Wednesday, 16 December 2015

Totuși, ca să nu ziceți că ați citit articolul degeaba, vă dăm un pont. Dacă vă veți uita cu atenție, ursul panda e ușor de găsit. O puteți face numai dacă vă veți gândi la principalul lucru care diferențiază un urs de un om de zăpadă. În acest fel veți găsi ursulețul buclucaș în doar câteva secunde.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: