Încercați gratuit Rise of the Tomb Raider pe Xbox One

Încercați gratuit Rise of the Tomb Raider pe Xbox One

Dacă ați avut rezerve în a achiziționa Rise of the Tomb Raider pe Xbox One, noua versiune trial s-ar putea să vă ajute să luați o decizie informată pe marginea subiectului.

Similar cu vremurile de mult apuse pe PC, pe Xbox One vă puteți juca versiuni demo ale unor jocuri noi și complexe. În contextul în care prețul de achiziție al acestora este foarte mare, este lăudabil faptul că cei de la Microsoft împreună cu dezvoltatorii de jocuri au făcut un efort pentru a nu vă induce în eroare. Nu de alta, dar ca orice film, orice joc arată bine în trailer.

Pornind de la astfel de circumstanțe, vă puteți bucura știind că în următoarea perioadă vă puteți instala o variantă trial de Rise of the Tomb Raider pe Xbox One. Aceasta va include accesul gratuit la prima parte a jocului, aproximativ jumătate de ore de gamplay din firul epic principal. În teorie, aceasta ar trebui să întruchipeze o mostră suficientă pentru a vă forma o opinie informată în legătură cu calitatea titlului.

Rise of the Tomb Raider demo este disponibil acum în Xbox Store și se reflectă într-un download semnificativ de aproximativ 20 GB, aceeași valoarea ca cea a jocului întreg. Partea bună a acestei particularități este că, dacă veți fi încântați și decideți să investiți în jocul complet după demo, nu veți mai fi nevoiți să așteptați să se descarce.

Rise of the Tomb Raider este unul dintre cele mai așteptate titluri ale sfârșitului de an. Din păcate, pentru că a fost lansat în aceeași săptămână cu Fallout 4, un titlu mult mai popular, Tomb Raider nu se poate mândri cu vânzări semnificative. O partea din problemă ar putea fi cauzată și de exclusivitatea pentru platforma Microsoft. Până în toamna anului viitor, când va ajunge pe PS4, doar posesorii de Xbox One se vor putea juca Rise of the Tomb Raider pe console. Există câteva zvonuri cum că va ajunge și pe PC în ianuarie 2016, dar nu se știe sigur.