Încă un atac din partea fanilor Google asupra celor de la Apple

Încă un atac din partea fanilor Google asupra celor de la Apple

Una dintre cele mai ciudate descoperiri din ultimul timp pe Google Maps ar putea fi încă un atac asupra celor de la Apple.

Apple a reușit să adune o grămadă de fani pe parcursul timpului. A reușit, de asemenea, să supere foarte multă lume. Printre aceștia pare a se număra și cineva care are un interes aparte pentru Maps. Persoana respectivă a ales un mod cât se poate de interesant pentru a-și exprima sentimentele față de companie din Cupertino.

Dacă veți căuta pe Google Maps Shahpur Rawalpundi veți putea da peste un Android care nu face nimic altceva decât să urineze pe logo-ul celor de la Apple. Acesta ar putea fi încă unul din numeroasele easter egg-uri strecurate de către Google în Maps.

Din câte se pare, însă, aceasta este creație unei persoane care a folosit unealta ”map maker”. Din diverse motive necunoscut până acum, mica modificare a fost aprobată, iar acum poate fi observată la coordonatele 33.515275, 73.057741. Google susține că nu este de vină pentru această ispravă și promite că pe viitor își va întări sistemul contra abuzurilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: