În noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decât iPhone 6 [VIDEO]

În noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decât iPhone 6 [VIDEO]

HTC crede că One M9 face poze mai bune decât iPhone 6, iar noile reclame au rolul de a ne convinge de acest lucru.

Nu mai este un secret pentru nimeni: HTC One M9 a dezamăgit, iar toate sursele confirmă acest lucru. Tocmai din această cauză, probabil, taiwanezii fac eforturi considerabile pentru a demonstra superioritatea telefonului lor față de doi dintre cei mai importanți rivali: Samsung Galaxy S6 și iPhone 6. Astfel, HTC a scos trei reclame în care telefonul lor este testat alături de celelalte două de către niște persoane obișnuite din Australia.

Fiecare dintre cele trei videoclipuri are peste două minute, iar în cadrul acestora, unul dintre colaboratorii HTC le oferă unor oameni posibilitatea de a testa câte două telefoane. Fiecare dintre acestea este ascuns într-o cutie specială, astfel încât brandul să nu poată fi distins, însă telefoanele să poată fi utilizate. Două dintre videoclipuri se concentrează pe diferențele dintre One M9 și iPhone 6 în ceea ce privește sunetul și selfie-urile. În al treilea, însă, avem ocazia de a vedea flagshipul HTC față în față cu Samsung Galaxy S6, pentru a vedea care este mai rapid când vine vorba de deschis aplicații.

Nu are rost să mai menționăm care terminal iese câștigător. În mod ciudat, la un moment dat este sugerat faptul că One M9 este mai bun la mult-tasking datorită aplicațiilor rulate în fundal, lucru care este adevărat și în cazul lui Samsung Galaxy S6, după cum scrie TechnoBuffalo. Până la acest moment, vânzările de HTC One M9 au fost dezamăgitoare, acestea reflectându-se în situația financiară a companiei. De la lansarea telefonului și până în prezent, valoare acțiunilor companiei a scăzut cu nu mai puțin de 50%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: