HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Taiwanezii au lansat noul HTC One X9, unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul lor.

Din punct de vedere financiar, taiwanezii de la HTC nu se descurcă excelent în prezent. Vă spuneam în trecut că 2015 a fost un an dezastruos pentru companie, care a înregistrat unele pierderi considerabile. Raportat la situația din 2014, încasările totale ale celor de la HTC ar fi fost cu 33,32% mai mici. De asemenea, în luna noiembrie, veniturile ar fi fost cu peste 39% mai mici.

HTC One X9 3

În aceste condiții, un telefon capabil de performanțe bune și cu un preț accesibile, precum noul model One X9, i-ar putea ajuta pe taiwanezi să revină pe linia de plutire. După cum scrie site-ul Android Central, noul dispozitiv are un ecran de 5,5 inci, care suportă o rezoluție Full HD, și care ascunde sub el un procesor Helio X10 octa-core produs de MediaTek. De asemenea, vor fi incluși nu mai puțin de 3GB RAM; iar spațiul de stocare va fi de 32GB. În cazul în care acesta nu va fi suficient, utilizatorii vor putea include și un card microSD.

În ceea ce privește senzorii, se pare că vom avea de-a face cu unul de 13 megapixeli pe spate, în timp ce camera de pe față va utiliza tehnologia Ultrapixel. Lista de specificații va fi completată de un acumulator de 3.000mAh. În mod surprinzător, însă, taiwanezii nu au menționat ce versiune de Android va fi inclusă. HTC One X9 este, pentru moment, disponibil doar în China și are un preț de 370 de dolari. Să sperăm că va debuta, totuși, și pe alte piețe în viitorul apropiat.

HTC One X9 2

Citește și:
Etichete: