07 iul. 2015 | 15:17

HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai bună cameră

ACTUALITATE
HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai bună cameră

Cei de la HTC nu s-au bucurat de prea mult succes anul acesta cu modelul One M9. Pe lângă procesorul Snapdragon 810 care încingea carcasa metalică la temperaturi periculoase, nici camera foto nu s-a dovedit a fi strălucită, în ciuda celor 20 de megapixeli. HTC Aero ar putea fi smartphone-ul care să spele rușinea taiwanezilor. 

HTC One M9 trebuia să fie o adevărată revoluție, iar taiwanezii aveau toate ingredientele la dispoziție: un design metalic iubit de utilizatori, un hardware rapid și, mai nou, o cameră foto care nu îi limita pe utilizatori când vine vorba de rezoluție. Din păcate, compania nu a știut cum să amestece cu succes aceste ingrediente, iar rezultatul lor a pălit în comparație cu smartphone-urile de top ale altor companii.

De aceea, înainte de a lansa One M10, cei de la HTC vor mai prezenta un vârf de gamă, cunoscut, potrivit HTCViet, sub numele de HTC Aero. O sursă ar fi declarat pentru publicația vietnameză că telefonul va avea un display cu rezoluție QHD, acoperit de o sticlă ușor curbată pe margini (ca în cazul iPhone 6) și protejată de Gorilla Glass 4. Dacă acest detaliu nu vă entuziasmează (și nici nu ar fi foarte multe motive să o facă, având în vedere existența HTC One M9+ cu display QHD), poate faptul că dispozitivul va fi dotat cu o ”cameră revoluționară” cu diafragmă f/1.9 ar putea să o facă.

LG G4, care are una dintre cele mai bune camere pe care le-am văzut până acum pe un telefon, are diafragmă f/1.8, însemnând că, pe hârtie, HTC Aero ar putea fi aproape la fel de sensibil la lumină, lucru care ar duce la fotografii excelente în condiții de luminozitate scăzută.

Telefonul ar putea fi lansat în luna octombrie, dar HTC One M9 este acum disponibil în magazine și îl puteți cumpăra de AICI, la reducere.