Gratuit online, Threes continuă să creeze dependență ca pe mobil

Gratuit online, Threes continuă să creeze dependență ca pe mobil

Unul dintre jocurile cu abilitatea de a crea dependență din ultimii ani a ajuns online într-o variantă gratuită. Este vorba de Threes.

Dacă aveați prea mult timp în weekend și nu ați intrat încă în febra sărbătorilor, un nou joc fascinant prin simplitate s-ar putea să facă o treabă foarte bună în a vă umple timpul. Threes este acum disponibil gratuit în browser, fără reclame, atât pe desktop cât și pe mobile la această adresă.

Ca alternative, Threes poate fi jucat pe Android și iOS gratuit ca aplicație dedicată încadrat de reclame sau complet fără elemente care să vă distragă contra sumei de 2 dolari. Versiunea online a fost anunțată într-o sesiune Reddit AMA joi de către dezvoltatorul Asher Vollme și graficianul Greg Wohlend.

Lansat inițial luna februarie 2014, jocul de doi dolari s-a aflat la baza unui val impresionant de clone, dintre care cea mai impresionantă este 2048. Inițial s-a mizat doar pe o versiune contra cost, dar în contextul în care puteai beneficia de o experiență similară complet gratuit, devenise inevitabilă lansarea unei variante cu reclame. ,,După ce clonele au început să se înmulțească, au fost cu siguranță astfel de discuții. ,,Nu ar trebui oare să postăm o versiune gratuită online?” Mă bucur însă că nu am făcut-o atunci. Probabil ar fi fost grăbită, am fi făcut câteva greșeli și am fi tratat greșit jucătorul, similar cu multe alte jocuri gratuite.

În retrospectivă, nu este prima oară când o iterație de Threes și-a găsit loc online în browser. La scurt timp după lansarea versiunii comerciale, o dezvoltatoare cu numele Angela Li a creat o versiune gratuită cu aprobarea creatorului original.Three Free browser game

Citește și: