Google vă şterge muzica de pe telefon

, 08 Iul, 10:30

La doar câteva zile de la lansarea Apple Music, cei de la Google se pare că au probleme importante cu propriul serviciu de streaming,

După cum am anunţat în urmă cu câteva zile, în 2015 este foarte probabil să fiţi abonaţi la un , indiferent dacă este vorba de Apple Music, Google Music, Spotify, Zonga, Deezer etc.

Din păcate, o parte semnificativă dintre abonaţii la Google Music au început să aibă parte de o surpriză neplăcută zilele trecute. Fără vreun avertisment premergător, au observat că muzica de pe cardul SD din telefonul lor cu Android a fost ştearsă brusc. Nu a trecut mult timp până când această informaţie a început să se propage pe forumuri şi diverse publicaţii online.

Partea bună, dacă o putem numi aşa, este că cei de la Google au luat la cunoştinţă problema şi au promis că lucrează intens la remedierea ei. Din păcate, în emailul trimis către abonaţi nu a fost făcută nici o promisiune în ceea ce priveşte termenul aproximativ în care ar trebui să avem parte de soluţia ipotetică. ,,Cu acestea spuse, muzica descărcată pentru ascultare offline, pe memoria internă sau pe un card SD, nu ar trebi să fie ştearsă fără ca utilizatorul să iniţieze respectivul proces de ştergere. Aceasta este o problemă cunoscută a serviciului. Vestea bună este că am luat-o la cunoştinţă şi lucrăm intens pentru a o rezolva.

În contextul în care concurenţa devine din ce în ce mai acerbă la capitolul streaming de conţinut multimedia, nu ştiu cât de bine stau la capitolul răbdare utilizatorii de Google Play, mai ales cei care folosesc des opţiunea de redare offline.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail