Google Translate a devenit un serviciu mai bun [VIDEO]

Google Translate a devenit un serviciu mai bun [VIDEO]

Grație contribuției milioanelor de utilizatori, cei de la Google au raportat acum îmbunătățiri serioase aduse serviciului său pentru traduceri.

Google Translate este unul dintre cele mai folosite site-uri ale companiei din Mountain View și cel mai bun serviciu pentru traduceri disponibil în acest moment. Cu toate acestea, după cum recunosc chiar și cei din cadrul companiei, Google Translate a fost întotdeauna mai bun la a traduce documentele oficiale decât textele formulate într-un limbaj colocvial.

Acum, însă, prin intermediul contribuțiilor aduse de milioanele de utilizatori, Google Translate devine mult mai bun la traducerea limbajului informal. Știrea a fost publicată prin intermediul unei postări pe blogul oficial al companiei. Printre altele, Google explică în detaliu modul în care oricine poate influența acuratețea traducerilor cu ajutorul Translate Community. Membrii selectează între două și cinci limbi vorbite, iar după aceea vor avea ocazia de a traduce o serie de expresii diferite.

Înregistrările vor fi stocate în serverele Google și vor fi comparate cu cele furnizate de alți utilizatori. Ulterior, acestea sunt încorporate în Translate și vor contribui la perfecționarea celor 90 de limbi pe care Translate le recunoaște în acest moment.

Citește și: