Google sărbătorește Ziua Națională a României cu un logo special

Google sărbătorește Ziua Națională a României cu un logo special

Google dedică pe 1 decembrie 2015, de Ziua Naţională a României, un logo special cu „Coloana Infinitului” a sculptorului Constantin Brâncuşi. Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, Google şi-a schimbat culorile în roşu, galben şi albastru.

De asemenea, Google oferă posibilitatea ca noul logo să poate fi trimis direct pe reţelele sociale. E o surpriză plăcută faptul că a fost folosită această sculptură drept simbol.

Astăzi, în Piaţa Constituţiei din Capitală, de la ora 11.00, va începe o paradă militară la care vor participa peste 2.600 de membri ai trupelor Ministerului Apărării şi Ministerului de Interne, dar şi detaşamente de militari din Statele Unite, Turcia, Polonia, Bulgaria şi Republica Moldova. Bucureştiul va fi survolat de elicoptere de luptă şi de avioanele Forţelor Aeriene. Parade similare vor avea loc şi la Alba Iulia, Constanţa, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi sau Craiova.

Toate străzile din jurul Casei Poporului sunt închise până la ora 16.00, parcarea maşinilor fiind interzisă. Poliţiştii de la rutieră vor fi în trafic şi vor direcţiona autoturismele pe rute ocolitoare, iar punctele de acces pentru a ajunge în piaţă sunt la intrarea dinspre B-dul Unirii, la intersecţia B-dul Libertăţii cu B-dul Naţiunile Unite sau intrarea dinspre Calea 13 Septembrie.

În Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I are loc, începând cu ora 8.00, o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori. De asemenea, au loc ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori în garnizoanele din ţară unde sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.

De Ziua Naţională, drapelul tricolor este arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale ale Forţelor Navale se ridică Marele Pavoaz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: