Google Drive te ajută să-ți găsești fișierele mult mai rapid

Google Drive te ajută să-ți găsești fișierele mult mai rapid

În urma implementării celui mai nou set de actualizări, Google Drive facilitează enorm găsirea rapidă a fișierelor dorite.

După ce au început să ofere cantități din ce în ce mai mari de spațiu de stocare în cloud, cei de la Google s-au gândit să și optimizeze semnificativ modul în care interacționați cu propriile fișiere. Nu de alta, dar sistemul de sortare și indexare al documentelor din Google Drive întruchipa o problemă semnificativă în momentul în care începeam să vorbim de mii de fișiere, în loc de câteva zeci. În plus, din cauza faptului că imaginile erau la același loc du PDF-urile și documentele Word sau Excel, cu siguranță nu facilita găsirea uneri soluții rapide la probleme.

Relevant este faptul că toate problemele pe marginea căutării în Google Drive s-au remediat într-un mod cât se poate de elegant, atât pe desktop, cât și pe mobil. ,,Când îți stochezi fișierele importante în Google Drive, nu sunt doar în siguranță, ele sunt accesibile de pe orice dispozitiv. De acum, găsirea lor din nou este semnificativ mai rapidă. Indiferent de platformă, o nouă experiență de căutare de pe orice aparat va genera rezultate mai bune, mai rapid.

Pentru transpunerea în realitate a acestui proiect, au fost introduse patru noi moduri prin care puteți căuta pe Google Drive. În primul rând, puteți folosi o selecție de filtre pe baza tipurilor de fișiere. Prin noua secțiune advanced search, vi se deschid porțile către și mai multe opțiuni cu aceeași finalitate. Prin intermediul 3D Touch, apăsând un pic mai tare pe icoana Google Drive de pe iDevice-ul vostru, ajungeți mai repede la fișierele deschise recent. În plus, tot ce aveți pe Google Drive s- a indexat în spatele bărei de căutare Spotlight de pe iPhone sau iPad. Momentan, in plus, posesorii de Android pot căuta după adresa de emai a expeditoriului, după cuvinte cheie sau ultima modifcare adusă fișierului.

 

Google Drive Search Update

Citește și: