Google comemorează victimele tragediei de la Colectiv

Google comemorează victimele tragediei de la Colectiv

Funda de doliu apare sub căsuţa de căutare de pe pagina Google România, iar în descrierea sa apare mesajul “În memoria victimelor din Clubul Colectiv”.

Google marchează, astfel, incidentul petrecut vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, unde 30 de oameni şi-au pierdut viaţa şi mai mult de 180 au fost răniţi, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc concertul trupei Goodbye to Gravity.

Google

Un total de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, iar prognosticul medicilor în cazul acestora este foarte rezervat. Cei care doresc să ajute, fie că o fac cu bani, haine, medicamente, alimente sau orice au la îndemână, pot găsi în acest document toate informațiile actualizate în timp util. De asemenea, puteți lua legătura cu voluntarii care au înființat pagina Colectiv.info, unde găsiți toate datele centralizate. Atât pacienții, cât și familiile acestora și medicii au în permanență nevoie de susținere, așa că nu ezitați să acționați în sensul acesta. Indiferent de modul în care o faceți, va conta.