01 sept. 2015 | 20:20

Google are un nou logo și e absolut extraordinar

ACTUALITATE
Google are un nou logo și e absolut extraordinar

Ultima dată când am scris despre logo-ul Google, vorbeam despre niște schimbări majore, care nici măcar nu puteau fi observate cu ochiul liber, decât printr-o comparație ”side-by-side” cu versiunea veche. Ei bine, noul logo Google sare în evidență imediat, fiind cu totul nou.

Google a trecut prin niște schimbări importante în ultima vreme. În primul rând, compania Google este doar o subsidiară a companiei Alphabet, care înglobează toate produsele care nu țin de motorul de căutare sau de sistemul Android și de Chrome.

Ei bine, se pare că și motorul de căutare trece prin câteva schimbări importante.

Logo-ul seamănă destul de mult cu cel al Alphabet. Literele sunt rotunjite și foarte prietenoase, dar culorile originale au fost păstrate. În plus, este folosit un font fără Serif și totul are un aspect foarte plat, în linie cu restul modificărilor de design pe care l-am văzut la alte produse.

Aceasta este cea mai mare schimbare de ”imagine” din 1999 încoace și o mișcare, am putea spune, istorică pentru companie. Probabil că în cinci ani vom face un articol în care vom marca acest moment. Vouă cum vă place?