Google ar putea crea jucării de pluș care controlează casa

Google ar putea crea jucării de pluș care controlează casa

Cei de la Mattel au în plan să creeze o păpușă Barbie pe care o conectezi la WiFi pentru a funcționa asemănător celebrei Siri. Google, totuși, a fost înaintea lor cu un proiect prezentat acum trei ani.

Tehnologia despre care vorbim ar putea permite unui animal de pluș să își rotească capul și să transmită comenzi altor dispozitive deștepte din casă. Prototipul datează din februarie 2012, ceea ce înseamnă că Google a avut în plan să creeze jucării de ceva timp. Potrivit schițelor, jucăria ar include microfon, difuzoare, cameră video și motoare. De asemenea, s-ar putea conecta la rețeaua wireless pentru a controla totul, de la televizor la termostat.

jucarii google

Odată ce setezi jucăria, aceasta nu numai că te va privi, dar îți va căuta chipul pentru a se asigura că aveți contact vizual. „Pentru a exprima curiozitatea, și-ar putea înclina capul, încrunta sprâncenele sau scărpina capul”, potrivit documentului, care conține imagini cu un ursuleț de pluș și un iepure.

jucarii google servere

Publicarea acestui plan ridică semne de întrebare în ceea ce privește respectarea intimității. Totuși, un purtător de cuvânt al Google a declarat pentru BBC că nu toate schițele companiei se materializează în produse și servicii. Să sperăm că cineva de la Google a văzut Chucky.

Citește și:
Etichete: