GOG Galaxy devine o alternativă la Steam cu foarte multe avantaje

GOG Galaxy devine o alternativă la Steam cu foarte multe avantaje

GOG Galaxy, aplicaţia client a celor de la , a devenit o ameninţare foarte importantă pentru magazine virtuale gen Steam sau Origin.

Dacă aţi fost vreodată tentaţi să descărcaţi unul sau mai multe jocuri din magazinul online GOG.com, aţi fost cu siguranţă impresionaţi de preţurile foarte mici pe care le practică cei de la Good Old Games. În acelaşi timp, este foarte probabil să vă fi dorit confortul oferit de platforma online prin intermediul unei aplicaţii client pe care să o instalaţi pe Mac sau PC.

La aproape un an după ce s-a discutat prima oară de GOG Galaxy, respectivul serviciu a ajuns într-o etapă de beta public. Până acum, s-a aflat într-un stadiu de test Alpha. Acest anunţ a fost menit să coincidă cu iminenta lansare a The Witcher 3: Wild Hunt. Respectivul joc multaşteptat este unul dintre primele atât de importante care îşi va face debutul pe Good Old Games.

Respectiva aplicaţie client pe care o puteţi instala pe computer include un amalgam de beneficii care nu sunt oferite de Steam sau Origin, deşi, la bază, cele trei îndeplinesc aceleaşi sarcini. În primul rând, nu sunteţi condiţionaţi de prezenţa aplicaţiei pe sistem pentru vă juca jocurile descărcate prin intermediul ei. Acest lucru este posibil deoarece nici un joc de pe nu este proteja prin DRM. De asemenea, nu vă obligă nimeni să automatizaţi instalarea de actualizări la jocurile voastre instalate folosind Galaxy. Dacă acceptaţi însă respectivele update-uri, în cazul unor probleme de stabilitatea, vă va fi foarte uşor să reveniţi la versiunea anterioară care funcţiona perfect.

Pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba sau pentru vă descărca şi voi GOG Galaxy, puteţi folosi această adresă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: