Gamescom 2015: Fifa 16 și noutățile pe care le aduce acesta

Gamescom 2015: Fifa 16 și noutățile pe care le aduce acesta

La Gamescom, anul acesta, cei de la EA ne-au prezentat câteva dintre cele mai importante schimbări pe care le aduce noul FIFA 16.

Când vine vorba de meciurile propriu-zise, sunt puține îmbunătățiri pe care EA Sports ar putea să le implementeze odată cu lansarea FIFA 16. Jocul precedent a fost unul extrem de reușit din acest punct de vedere, lucru care s-a observat în gradul mare de satisfacție al fanilor Acesta este, probabil, și motivul principal pentru care americanii au ales să se concentreze de data aceasta asupra diverselor moduri din joc, incluzând câteva elemente pe care unii jucători le așteptau de foarte mult timp.

Antrenamentele în modul ”Carieră”

După ani de zile și nenumărate mesaje prin care fanii își manifestau frustrarea, EA ne va da, în sfârșit, posibilitatea de a ne antrena jucătorii în modul carieră. Astfel, vom putea crește performanțele acestora prin intermediul unor meciuri speciale. Nu veți putea schimba poziția, însă veți putea crește notele unui jucător. Desigur, antrenamentele vor avea un efect important asupra celor tineri, permițându-le să crească mai repede. Să sperăm că vom vedea aceste adiții și în cadrul carierei ”Be a Pro”.

Fifa 16 cerinte sistem

Comentarii pentru Ultimate Team

Martin Tyler și Alan Smith vor furniza comentarii speciale pentru modul Ultimate Career, pentru a sublinia importanța jucătorilor. Acestea vor fi însoțite de noi moduri de a vă bucura de înscrierea unui gol, existând chiar posibilitatea de a fugi către banca de rezerve sau către o cameră de pe margine.

Fotbalul feminin

În 2015, spre deosebire de anii precedenți, cei de la Electronic Arts au decis să introducă loturile feminine în joc, argumentând că acum tehnologia a devenit suficient de bună, cât să reproducă cu fidelitate jocul din teren. FIFA 16 îți va pune la dispoziție loturile naţionale de fotbal feminin a 12 țări: Australia, Brazilia, Canada,China, Anglia, Franța, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii. Echipele, cu toate jucătoarele acestor naţionale, vor fi reproduse în detaliu, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, cât şi în ceea ce privește comportamentul pe teren.

Draft Mode în Ultimate Team

EA se pare că acordă o importanță aparte modului Ultimate Team. După cum probabil știți, acesta din urmă vă poate ține ocupați foarte mult timp, în cazul în care doriți să aveți parte de cei mai buni jucători. Pentru a încuraja cât mai mulți oameni să încerc Ultimate Team, EA a inclus acum și Draft Mode, o metodă prin care vă veți putea selecta cei mai buni jucători încă de la început.

Astfel vă veți putea crea foarte ușor o echipă cu Messi, Neymar, Vidal, Ibrahimovic, Thigao Silva și orice alt superstar, însă aceștia vor fi disponibili doar pentru patru jocuri. Iar dacă pierdeți unul dintre aceste patru meciuri, va trebui să reîncepeți de unde ați pornit.

Citește și:
Etichete: