Gadget de ghiozdan: alte zece oferte de care să profiți înainte de a începe școala

Gadget de ghiozdan: alte zece oferte de care să profiți înainte de a începe școala

Se termină luna august, se termină, în curând, și vacanța de vară. Știm că sunteți triști și supărați, dar asta e: începe școala. Totuși, pentru a vă asigura că pășiți pe holurile facultății, liceului sau școlii cu mândrie și cu zâmbetul pe buze, am alcătuit încă o listă cu gadgeturi pe care să luați cu voi (măcar în gând) atunci când mergeți la cursuri.

Partea cea mai bună? Pentru comercianți este perioada ”Back to School”, însemnând că există reduceri multe și considerabile la tot felul de produse. Haideți să vedem dacă reușim să vă descrețim frunțile și vă făcem să fiți mai optimiști privind noul an școlar. Sigur mai aveți ceva prin pușculiță, iar dacă nu aveți voi, poate îi convingeți pe părinți că veți lua note mai bune anul ăsta, ca să vă cumpere ei bunătățile de mai jos.

Pink Floyd – The Wall

Începem cu un DVD cu unul dintre cele mai bune albume din toate timpurile, dar pe care nu l-am ales doar pentru că avem noi gusturi extraordinare la muzică, ci și pentru celebrele versuri ”We don’t need no education”, ale piesei ”Another Brick In The Wall”. Ne gândeam că albumul ăsta vă va ajuta să scăpați și de ultimele urme de frustrare privind începerea școlii și să vă facă să vă resemnați cu această situație. Să nu dați, totuși, vina pe noi, în cazul în care răsar semințe de anarhie în creierele voastre și vă anunțați părinții că vreți să vă faceți staruri punk și că educația este pentru furnicile spălate pe creier care își vând sufletele pentru un loc în această societate mizerabilă și nedreaptă. Găsiți albumul la reducere, AICI.

gadget de ghiozdan 1

Rucsac DC Bunker

Odată ce v-ați lepădat de orice gând negru privind școala, e timpul să vă faceți ghiozdanele. Dar pentru asta aveți nevoie de un ghiozdan și noi am găsit unul care parcă dau un strop de culoare și aventură până și celor mai plictisitoare manuale. Partea și mai bună? Odată ce s-au terminat orele sau cursurile, puteți vărsa conținutul anost în colțul camerei și să îl asortați la skateboard, role sau bicicletă. Ghizodanul DC e disponibil în mai multe versiuni de culoare și are un preț foarte bun AICI.

gadget de ghiozdan 2

Samsung Galaxy S6 edge

Este important ca părinții voștri să înțeleagă că nu puteți fi cei mai buni elevi/studenți dacă nu aveți cel mai bun smartphone, iar mai bun (și mai frumos) decât Samsung Galaxy S6 edge nu prea există. Nu știm exact ce utilitatea i-ați putea găsi în timpul orelor, dar în pauze veți putea uimi pe toată lumea cu ecranul QHD care afișează clipuri amuzante într-un mod spectaculos. Pe lângă asta, senzorul de amprente asigură că dacă profesorul/profesoara vrea să îl confiște, măcar nu va putea citi mesajele pe care le-ați trimis colegei de pe rândul de la geam. Asta ar fi stânjenitor, nu-i așa? Samsung Galaxy S6 edge este disponibil la reducere AICI.

gadget de ghiozdan 3

Căști E-Boda The Beat 2000

Nu aveți cum să profitați mai bine de cei 32GB ai smartphone-ului S6 edge, decât să îi umpleți cu muzică bună, care vă ține treji și veseli pe drumul spre școală. Căștile The Beat 2000 arată senzațional, au bass puternic și sunt wireless, însemnând că nu vă încurcați în cabluri în mijloacele de transport în comun. V-am zis că sunt și ieftine? Au reducere 50% AICI.

gadget de ghiozdan 4

Smartwatch Moto 360

Ca posesor de Moto 360, nu este smartwatch mai bun pe care vi l-aș putea recomanda. Pe lângă notificări și sutele de watchface-uri, o astfel de bijuterie electronică (care va atrage garantat invidia colegilor – știu din experiență) vă lasă să schimbați muzica fără să scoateți telefonul din buzunar și, să nu spuneți nimănui că ați aflat de la noi, să trageți cu ochiul la diverse materiale didactice în timpul testelor. S-a ieftin considerabil în ultima vreme și e un must-have pentru orice elev/student care se consideră cool în 2015. Îl găsiți AICI.

gadget de ghiozdan 5

 

Selfie stick

Știm că nu vă puteți abține de la selfie-uri și nici nu avem cum să vă învinovățim, având în vedere cât de bune sunt ambele camere de pe Samsung Galaxy S6 edge. Ei bine, un selfie stick poate transforma un autoportret plictisitor într-o operă de artă sau într-o fotografie de grup în care să includeți toți colegii din bisericuța voastră. Modelul ales de noi are o telecomandă Bluetooth inclusă în mâner și vine la reducere, așa că nu mai ezitați. Luați-l de AICI.

gadget de ghiozdan 6

Aparat mirrorless Olympus EM-10

Aici nu o vom da cotită: dacă știi să faci fotografii sau să cânți la chitară, nu ai cum să nu ai succes la fete. Și cum cântatul la chitară necesită răbdare, o chitară, cursuri și talent, e mai ușor să-ți cumperi un aparat foto. Impresionați-vă toate colegele cu acest mirrorless de la Olympus care face toată treaba pentru voi. Ați văzut un cățeluș? Scoateți aparatul, apăsați butonul și gata: aveți o operă de artă care arată cât de sensibili sunteți. Pe deasupra, modelul EM-10 are și acel aspect vintage care nu are cum să vă îți placă, contribuind la stilul vostru impecabil. Cumpărați-l de AICI, la preț redus.

gadget de ghiozdan 7

HexBug Zombie

Am inclus și o jucărioară, pentru momentele alea când clopoțelul pare să uite să sune și voi nu mai puteți de plictiseală. Acest gândac robotic se poate plimba pe bancă sau prin clasă și dacă se răstoarnă, se ridică singur. Aveți grijă doar să nu îl scăpați pe lângă profesori, să nu vă treziți cu el strivit. Îl puteți lua de AICI.

gadget de ghiozdan 10

Laptop 2 în 1 ASUS Transformer T100TA

De ce să consumi caiete și pixuri, când poți să notezi toate informațiile importante pe laptop. Dar nu am ales orice laptop plictisitor pentru voi. Ne-am gândit, în primul rând, la spinările voastre. Transformer T100TA e un gadget ușor, pe care îl strecori ușor printre manuale. Partea cea mai bună? Odată ce ai terminat de tastat, poți deconecta tastatura și ai o tabletă de toată frumusețea pe care te poți uita la filme sau pe care te poți juca. ASUS Transformer T100TA rulează Windows, are o autonomie mare, dar un preț mic și poate fi cumpărat de AICI.

gadget de ghiozdan 8

PC Gaming Asus ROG GR6

V-am recomandat un laptop, dar aveți nevoie și de un sistem serios pe care să vă juca… adică să vă faceți temele cum trebuie. Cu toții știm că e nevoie de o memorie RAM cât mai mare, de un procesor cât mai rapid și de o placă video de top ca să puteți căuta informații pe Wikipedia și pentru a face calcule în Excell. Spuneți-le părinților că cel puțin doi ani de zile nu veți mai avea nevoie de un alt PC și convingeți-i să vă cumpere această bestie de AICI.

gadget de ghiozdan 9