Futurecraft 3D este cea mai nouă tehnologie Adidas

Futurecraft 3D este cea mai nouă tehnologie Adidas

Futurecraft 3D reprezintă cea mai nouă tehnologie implementată de Adidas în producția de pantofi.

Adidas a lansat Futurecraft 3D, un pantof  de alergare inedit cu talpă printată 3D, care se ajustează nevoii de amortizare a fiecărui picior în parte. Conceptul 3D face parte din “Seriile Futurecraft”, o inițiativă care se concentrează pe îmbinarea unui produs open source cu tehnicile de realizare manuală.

Conceptul 3D asigură tuturor atleților o experiență personalizată esențială, iar Adidas susține că, în timp, acest lucru va oferi suport personalizat fără precedent și amortizare la fiecare mișcare, ajutând astfel atleții să aibă cele mai bune rezultate.

Adidas Futurecraft 3D (1)

Futurecraft 3D este rezultatul unui parteneriat cu Materialise, o companie specializată în printarea 3D. Creând un mulaj extrem de flexibil, realizat din carbon, ce urmărește conturul piciorului și stabilește punctele esențiale de presiune, Adidas speră să îmbunătățească performanțele tuturor atleților. Conectat la date cu diverse specificații și tehnologii care au la bază scanarea piciorului, Futurecraft 3D oferă oportunități unice de a avea pantoful personalizat încă din magazin”

“Futurecraft 3D este un prototip și o declarație a intențiilor pe care le are adidas. Am folosit o combinație unică  ce îmbinâ într-un mod cu totul original procesul tehnologic cu materialul folosit. Talpa printată 3D nu doar că ne permite să creăm un pantof de alergare extraordinar, ci totodată  să folosim informații de performanță care conduc realmente la experiențele propuse, adaptându-se perfect nevoilor oricărui atlet,” a declarat Eric Liedtke, responsabil pentru Global Brands.

Etichete: