Funcțiile noi din HERE Maps ajung pe Android

Funcțiile noi din HERE Maps ajung pe Android
10:20 14.07.2015

Deşi destinul unei dintre cele mai populare soluţii de navigaţie este incert, HERE Maps e disponibil în beta public pe Android.

În ultimele luni s-a discutat în numeroase rânduri despre vânzarea HERE Maps de către Nokia celui care oferă mai mult. Până când se va finaliza însă vreo tranzacţie, este lăudabil gestul finlandezilor de a actualiza în mod regulat aplicaţia de navigaţie pentru mobile.

După o perioadă de experimente interne, Nokia a declanşat astăzi programul de beta public pentru HERE Maps pe Android. Astfel, cei care vor să fie primii care testează funcţii inovative în soluţia GPS se pot înscrie fără nici un fel de probleme în program. Este doar o chestiune de câteva clickuri.

Este adevărat că vă asumaţi faptul că aţi putea întâmpina şi mici probleme de stabilitate dacă participaţi la beta, dar trebuie să aveţi în vedere că, doar prin astfel de mijloace, va evolua serviciul cartografic.  Cineva trebuie să testeze fiecare funcţie înainte ca ea să fie introdusă în versiunea finală de HERE Maps din Google Play.

Cel mai recent beta disponibil prin acest sistem de actualizări va introduce o nouă interfaţă specifică meniului contextual in-app. Utilizatorii pot ţine apăsat oriunde pe hartă, iar dintr-un cerc ce se va afişa instant, pot ajunge mai uşor la informaţii suplimentare despre o anumită locaţie, pot partaja o adresă, pot iniţia un traseu de navigaţie până la respectivul punct şi nu numai.

Cu alte cuvinte, dacă sunteţi un fan HERE Maps şi vreţi să ajutaţi îmbunătăţirea cât mai rapidă a aplicaţiei pentru Android, aveţi această posibilitate.

loading...