Funcţiile bune de pe Galaxy Note 5 ajung pe S6 şi S6 Edge

Funcţiile bune de pe Galaxy Note 5 ajung pe S6 şi S6 Edge

Printr-un update de software ce urmează să vină în următoarea perioadă, cele mai atrăgătoare funcţii de pe Galaxy Note 5 vor fi disponibile pe Galaxy S6 şi S6 Edge.

În cadrul unei singure conferințe desfășurate săptămâna trecută, cei de la Samsung au anunțat două noi telefoane cu specificații de top. Din păcate , doar unul dintre ele este achiziționabil pe canale oficiale in Europa. Ca urmare, dacă ați fost impresionat de o parte dintre funcțiile interesante cu care vine Galaxy Note 5, voi nu le veți putea utiliza pe respectivul gadget, cel puţin, nu anul acesta.

Din fericire, în speranța de a mai calma un pic spiritele, oficialii Samsung au confirmat lansarea unei actualizări software care va aduce cele mai interesante funcții de pe Note 5 pe S6 și S6 Edge. Pentru că nu putea ca lucrurile să meargă ca unse la nivel global, primii fericiți vor fi posesorii respectivelor terminale din Coreea de Sud, cu promisiunea că la un moment dat și noi ne vom putea bucura de acel patch împreună cu toate celealte ţări.

După instalare, în primul rând, veți putea folosi noul serviciu de plăți prin intermediul NFC intitulat Samsung Pay. Acesta din urmă va fi introdus în Coreea de Sud luna aceasta și luna viitoare în SUA. Atât Galaxy S6, cât şi Galaxy S6 Edge nu vor fi compatibile cu Pay fără acest update.

Aceeași actualizare vă va aduce mici modificări la interfața TouchWiz, îmbunătățiri la suita de securitate Knox și mici particularități schimbate în Apps Edge. În teorie ar trebui să aveți parte și de câteva icoane retuşate la aplicațiile cele mai populare.