Fotografia are o nouă casă: produsele F64, disponibile și pe site-ul eMAG

Fotografia are o nouă casă: produsele F64, disponibile și pe site-ul eMAG

F64, cel mai mare magazin foto-video din România și Europa de Est, anunță listarea produselor sale şi pe platforma eMAG Marketplace. Parteneriatul semnat cu eMAG face parte din decizia companiei de a se extinde şi mai mult în comerţul online şi de a populariza în România pasiunea pentru fotografie, se arată într-un comunicat remis Playtech.

După ce ne-am consacrat în retailul tradiţional oferind servicii premium şi o gamă completă de produse foto-video comunităţii de fotografi pasionați şi profesionişti din ţară, am decis să ne deschidem şi către iubitorii de fotografie care fac primii paşi în descoperirea acestui minunat hobby, al exprimării prin artă vizuală”, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

Pentru primul an în eMAG Marketplace, F64 își propune să ofere spre vânzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blițuri, genţi dedicate, trepiede, filtre, acumulatori și o gamă largă de accesorii. Odată înregistrată o comandă pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluată în acelaşi timp de magazin și livrată la aceleași standarde înalte cu care F64 și-a obișnuit clienții și până acum.

Proiectul eMAG Marketplace, lansat în primăvara lui 2011, a ajuns în prezent la peste 600 de parteneri, componentă esenţială din ceea ce înseamnă astăzi eMAG, liderul comerţului online în România. De-a lungul celor patru ani, eMAG a investit în dezvoltarea tehnologiei, creșterea calității serviciilor oferite oferite și extinderea platformei prin intrarea de noi parteneri. Până la sfârșitul anului 2015, clientul eMAG va găsi pe site o gamă extinsă la 1 milion de produse, peste 1.000 de subcategorii și peste 10.000 de branduri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: