Poți folosi iPhone 6S pentru a cântări, grație 3D Touch

Poți folosi iPhone 6S pentru a cântări, grație 3D Touch

Cei de la Apple s-au îndârjit destul de mult să prevină în AppStore aplicațiile care folosesc senzorul 3D Touch pentru a cântări. Există însă și moduri mai creative pentru a dobândi aceeași funcționalitate.

Printre puținele noutăți cu care oficialii Apple s-au mândrit la momentul lansării noului iPhone 6S, s-au numărat un senzor de captură foto/video mai performant, de 12 în loc de 8 megapixeli și un foarte interesant modul 3D Touch. Indiferent de varianta pentru care optați și de nivelul alunecos al dimensiunilor terminalului, restul specificațiilor hardware sunt foarte similare cu ceea ce ați fi putut achiziționa în urmă cu aproximativ un an.

În definitiv, nu mulți știau că, deși nu și-au găsit loc în Apple App Store, astfel de programe simpliste de măsurat au fost tranpuse în aplicații web, dincolo de limitările speificațiilor gigantului din Cupertino. Partea interesantă este utilizarea tehnologiei 3D Touch, dintr-un punct de vedere, nu este deloc practică dacă vă doriți să cîntăriți mai multe lucruri. În altă ordine de idei, precizia la măsurare o recomandă ca fiind o unealtă de încredere, mai ales în circumstanțe extraordinare în care nu aveți altceva.

La această oră, Apple nu mai are puterea necesară blocării unor astfel de aplicații, mai ales atâta timp cât ele nu sunt stocate pe serverele companiei. Pentru un pic de divertisment gratuit în zilele care urmează, deschideți fișierul HTML de la adresa web de GitHub. În momentul următor, poziționați o lingură cu ceva în ea sau un obiect similar ca dimensiune pentru a fi cântărit. Nu putem decât să sperăm că, pe termen lung, abuzul tehnologiei 3D Touch nu va avea un efect neplăcut asupra hardware-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: