Far Cry Primal te transportă în Epoca de Piatră

Far Cry Primal te transportă în Epoca de Piatră

Acțiunea din cadrul celui mai nou joc Far Cry va avea loc în Epoca de Piatră.

Seria Far Cry se pare că va avea parte de o schimbare majoră. Armele de foc care au caracterizat jocurile celor de la Ubisoft până acum vor fi înlocuite de sulițe și arcuri deoarece Far Cry Primal vă va transporta tocmai în Epoca de Piatră. ”Pericolul se găsea la orice pas pe parcursul zilei, iar noaptea aduce alte orori. În regiunea sălbatică Oros îl întâlnești pe Takkar (personajul cu care veți juca), singurul supraviețuitor al unei ambuscade asupra grupului său de vânătoare”, scrie pe blogul oficial Ubisoft.

După cum era de așteptat, printre animalele cu care vă veți confrunta se numără mamuții și tigrii, iar vânătorii din grupurile rivale vor reprezenta și ei o piedică în încercarea de a reuni tribul. Ca orice vânător respectabil din perioada aceea, Takkar este capabil să-și creeze unelte și arme folosindu-se de oasele animalelor vânate și de resursele pe care le adună în sălbăticie. Evident, acestea vor fi necesare nu numai în luptele cu prădătorii, ci și pentru a menține grupul în siguranță, garantându-i astfel dezvoltarea.

Far Cry Primal 1

Să nu uităm că aceasta este perioada în care focul era vital pentru oameni. Astfel, conform articolului de pe blogul oficial Ubisoft, pe timp de noapte, focul ar putea fi singura chestie care îl salvează pe personajul principal de la o moarte oribilă. ”Utilizarea focului este probabil la fel de importantă, dacă nu chiar mai importantă decât armele pe care Takkar le creează”. Acesta va putea fi folosit în scopuri defensive, cât și în scopuri ofensive, atunci când atacați bestii sau baze inamice.

Far Cry Primal

În cazul în care nu sunteți de părere că jocul va arăta excelent, vă invităm să vizionați trailerul de mai sus. Nici noi nu am fost optimiști la început, însă la finalul acestuia, singura întrebarea pe care ne-o adresam era: ”De ce nu au făcut așa ceva până acum?”. Polygon menționează că data de lansare a jocului va fi 23 februarie 2016, acesta urmând a debuta pe PlayStation 4 și Xbox One. Varianta de PC va apărea în Martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: