F64: de la fotografie pe film la drone și televizoare 4K

Bazele magazinului F64 au fost puse de patru persoane, într-un magazin mic din complexul Unirea. Acum, la 14 ani de la înființare, numără peste 130 de angajați și este cel mai mare magazin foto-video din țară.

Din 2002 sunt disponibile DSLR-urile în oferta magazinului, iar din 2008-2009 au fost introduse camerele foto mirrorless. Din 2013, gama F64 a fost completată cu smartphone-uri și tablete. Mai mult, clienții au posibilitatea de a cumpăra și drone și în curând și televizoare 4K, iar în magazin a fost amenajat primul stand pe zona de action.

În prezent, sunt peste 6.000 de produse în showroom, iar online pot fi găsite peste 15.000. Aniversarea celor 14 ani a fost completată cu o mini-expoziție de fotografii făcute de consultanți, selectate de Vlad Eftenie.

„Noi am pornit în vremea în care fotografia pe film încă era populară, iar acum avem telefoane și drone cu ajutorul cărora să imortalizăm lumea. Ne bucurăm, în primul rând, că evoluția tehnologiei a dus la o democratizare a fotografiei și tot mai mulți oameni pot să își satisfacă pasiunea. Acest fapt nu poate fi decât benefic, deoarece fiecare dintre noi se naște cu o nevoie primară de a crea, de a se exprima. Unii o fac foarte bine în scris sau prin muzică, noi ne bucurăm că o putem face prin fotografie și că îi ajutăm și pe alții să facă același lucru. Dacă investești suficient timp și ești dedicat, arta fotografică te răsplătește și vedem cel mai bine asta la oamenii cu care lucrăm”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: