Eyecatcher ar putea fi cel mai elegant dispozitiv purtabil de pe piață

Eyecatcher ar putea fi cel mai elegant dispozitiv purtabil de pe piață

În cazul în care va avea succes pe Kickstarter, Eyecatcher ar putea deveni cel mai elegant dispozitiv purtabil de pe piață.

Una dintre cele mai interesante campanii de Kickstarter din ultimul timp vrea să introducă pe piață un nou dispozitiv purtabil. Eyecatcher se vrea un wearable pe cât de elegant, pe atât de util. Acesta beneficiază de un display e-ink de 5 inci curbat deschis în permanență care poate afișa diverse imagini, stocate fie pe telefonul mobil, fie în dispozitivul propriu-zis. Eyecatcher este dotat cu 8MB de memorie flash, iar toate funcțiile sale sunt controlate prin intermediul unei aplicații.

Eyecatcher

În acest fel, veți putea selecta notificările pe care le veți putea vedea pe brățară și felul în care acestea vor fi afișate ora, hărți, evenimente din aplicația de calendar, mesaje text și știri. Mai mult decât atât, DigitalTrends susține că autonomia bateriei de doar 100mAh va fi de nu mai puțin de un an. Mai exact, aceasta ar putea actualiza display-ul de 8.000 de ori.

În mod evident, designul ocupă un loc de frunte când vine vorba de Eyecatcher. Dispozitivul va fi disponibil în trei variante diferite, cu trei construcții diferite: din oțel inoxidabil, din argint și din bronz. Cei care au donat 214 dolari vor primi brățara inteligentă în cazul în care campania se va termina cu succes. În cazul în care vreți să contribuiți, va trebui să scoateți din buzunar 239 de dolari sau mai mult. Cu 43 de zile rămase până la final, Eyecatcher a reușit deja să strângă aproximativ 57.000 de dolari.

Eyecatcher 1